سفیر ایران در لندن گفت: «هنوز ارتباط مستقیمی بین شروع واکسیناسیون در برابر کرونا با کاهش تعداد مبتلایان و فوتشدگان ناشی از این بیماری تثبیت نشده است.»
حمید بعیدینژاد در مطلبی در کانال تلگرامی خود نوشت: «در انگلیس آمار کسانی که واکسن زدهاند از 10 میلیون گذشته است اما تعداد مبتلایان و فوتشدگان هنوز بسیار بالاست. وضعیت در آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی هم شبیه به همین است. او ادامه داد: «واکسیناسیون تنها راه مقابله موثر با کروناست و کشورهای جهان بهتدریج این مرحله را باید پشت سر بگذارند. اما این به معنای این نیست که تصور شود واکسیناسیون بهسرعت تعداد مبتلایان و فوتشدگان را کاهش خواهد داد. هنوز موثرترین شیوه در سراسر جهان رعایت پروتکلهای بهداشتی است. حفظ این پروتکلها همزمان با واکسیناسیون موثرترین راه مقابله است.»
او تأکید کرد که هیچ کشوری به تنهایی نمیتواند فقط با واکسیناسیون مردمش خود را در این جهان پر از ارتباطات مردمی از تبعات شیوع بیماری حفظ کند. بر این اساس باید حرکتی همهگیر و جهانی وجود داشته باشد. این موضوع امروز مورد تأکید جدی کشورها در سازمان بهداشت جهانی است که مقابله با شیوع کرونا فقیر و غنی نمیشناسد، همه باید مشارکت کنند و هدف طراحی برنامه کواکس نیز امکان در اختیارگذاشتن واکسن به تمامی کشورها از طریق توزیع گسترده واکسن است نیز همین است. سفیر کشورمان در لندن گفت: «خوشبختانه تهیه واکسن از سوی ایران هم در مسیر خوبی پیش میرود، چهار میلیون دوز از واکسن اسپوتنیک (که واکسن بسیار خوب و موثری است) خریداری شده که اولین محموله روز پنجشنبه هفته جاری وارد شد، چهارمیلیون و 200 هزار واکسن تولید شرکت آسترازنکا در چارچوب برنامه کواکس خریداری شده است که قرار است به زودی به ایران ارسال شود و همین طور سه واکسن داخلی در مسیر فاز پیشرفته تست انسانی هستند که میتوانند به مرحله تولید برسند.»