نسخه چاپی
سید احسان خاندوزی اظهار کرد: با توجه به نگرانیهایی که در ایام اخیر بین فعالان بازار سرمایه، سهامداران و سرمایهگذاران پیرامون سیاستهایی از قانون بودجه ۱۴۰۲ یا تصمیمات دستگاههای اجرایی مطرح بود که موجب افزایش قیمت سوخت، قیمت خوراک، برق و سایر نهادهای تولیدی میشد، این موضوع با رئیس جمهور در یک جلسه به شکل تفصیلی مطرح شد.
وی افزود: با توجه به تاکیدی که رئیس جمهور بر لزوم احیای اعتماد نسبت به سرمایهگذاری در کشور داشت، دستورات لازم صادر شد و معاون اول رئیس جمهور از وزرای نفت، نیرو و سایر وزارتخانههای مرتبط خواست که از هرگونه سیاستی که در ایام آتی منجر به بیاعتمادی و افزایش قیمت نهادههای تولید و صنایع بزرگ کشور میشود، بپرهیزند.
طبق اعلام وزارت اقتصاد، خاندوزی همچنین اظهار کرد که با توجه به دستور معاون اول، چشمانداز صنایع بازار سرمایه چشمانداز امیدبخشی خواهد بود و برآورد کارشناسان این است که تا پایان سال ۱۴۰۲ فقط صنایع تولیدی بازار سرمایه کشور حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان سود خالص تولید خواهند کرد که عدد قابل توجهی در این زمینه به شمار میرود.
در همین حال روند حرکت شاخص کل بورس امروز برخلاف روز گذشته صعودی بود و این شاخص بیش از ۶۰۰۰ واحد افزایش یافت.
شاخص کل بورس امروز با ۶۲۴۷ واحد افزایش تا رقم یک میلیون و ۹۷۳ هزار واحد صعود کرد. شاخص کل با معیار هم وزن هم با ۱۷۷۷ واحد افزایش در رقم ۶۹۹ هزار و ۱۶۱ واحد ایستاد.
در این بازار ۳۳۳ هزار معامله به ارزش ۴۰ هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال انجام شد.
طی معاملات امروز ۵۴ درصد نمادهای بورسی مثبت بودند که از میان آنها سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، گروه مپنا و فولاد مبارکه اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.
شاخص کل فرابورس نیز با ۵۸ واحد افزایش دوباره وارد کانال ۲۶ هزار واحد شد و در رقم ۲۶ هزار و ۲۰ واحد ایستاد.
در این بازار ۱۹۹ هزار معامله به ارزش ۲۴۰۰ میلیارد ریال انجام شد.
در این معاملات ۴۸ درصد نمادهای فرابورسی مثبت و ۵۲ درصد آنها منفی بودند که در این میان سرمایه گذاری صبا تامین، ایران خودرو دیزل و سنگ آهن گوهرزمین نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.