در تازهترین مورد، جزئیات بیشتری از ضرب و شتم ایرانیان مقیم انگلیس رسانهای شده است؛ زد و خورد تروریستهای لندنی به حدی بوده است که هنوز هم آثار جسمانی و روانی آن پابرجاست. پلیس لندن هم در این ماجرا به مثابه تسهیلگر اقدامات تروریستی منافقان و سلطنتطلبها ظاهر شد.
تصاویر و فیلمهای زننده حمله منافقین و سلطنتطلبها به رأیدهندگان ایرانی در کشورهای امریکایی و اروپایی با حاشیههای زیادی همراه بود. حالا اخباری منتشر شده است که نشان میدهد تبعات این اقدام هماهنگشده، محدود به رأیدهندگان ایرانی نبوده است.
محمدحسین عطایی، دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا با یکی از هموطنان ایرانی در بیرمنگام که در روز انتخابات ریاستجمهوری مورد حملات منافقین قرار گرفته بود، دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش فارس، در این دیدار کاظمی و همسرش (خانواده مورد حمله قرار گرفته) به توصیف اقدامات وحشیانه منافقین پرداختند و گفتند که دهها فرد معترض به انتخابات تجمع کرده بودند و با فحاشیهای رکیک، عکس و فیلمبرداری از رأیدهندگان و تهدید آنها سعی در کاهش مشارکت رأیدهندگان داشتند. همچنین با چوب پرچمها به برخی از رأی دهندگان حمله کردند.
انتشار عکس در فضای مجازی برای ترساندن پس از حمله
کاظمی افزود: پس از حملاتی که صورت گرفت، حملهکنندگان با انتشار عکسها و فیلمهایی از رأیدهندگان در شبکههای مجازی و فحاشیهای رکیک، تهدید و واژههای تخریبی دیگر سعی در تخریب شخصیت ما و برخی دیگر از رأیدهندگان داشتند.
کاظمی افزود: کجا هستند آنانی که در رسانهها حرف از حقوق زنان ایرانی میزنند؟ چرا پلیس که وظیفه دارد امنیت مردم را حفظ کند کاری نکرد؟ چرا محل صندوق رأی حراست مناسبی نداشت؟ قبل از حمله با پلیس تماس گرفتم، چرا نیامدند؟ چرا پلیس هنوز با من مصاحبه نکرده؟
کمالی بانوی آسیبدیده و همسر کاظمی هم گفت: کنار چشمم در این حمله زخمی شد، و علاوه بر تپش قلب و استرس حتی نسبت به فرستادن فرزندم به مدرسه نگرانی دارم.
پلیس انگلستان به جای تأمین امنیت شرکتکنندگان در انتخابات، که از بدیهیترین وظایف پلیس در همه کشورهای دنیا است، عملاً موجب تسهیل اقدامات تروریستی منافقان و سلطنتطلبها علیه ایرانیان شد.
ارتقای حقوق زنان با کتک زدن زنان!
انتخابات ریاست جمهوری در ایران، رسواییهای زیادی برای غرب به دنبال داشت. کانادا، یکی از پرمدعاترین کشورهای غربی در زمینه حقوق بشر، حتی اجازه برپایی صندوق رأی انتخابات ایران را در کشورش نداد و جمع کثیری از ایرانیها را از رأی دادن و مشارکت در تعیین سرنوشت، بدیهیترین حق هر بشر، محروم کرد.
حملات هماهنگی در انگلستان و آلمان و سایر کشورهای اروپایی هم به رأیدهندگان ایرانی رخ داد. حفاظت بد و در مواردی همراهی پلیس این کشورهای غربی با عملیات تروریستی مقابل سفارتخانهها و کنسولگریهای ایران، حتی انتقاد رسانههای غربی را هم به دنبال داشت.
کتک زدن، فحاشی و انتشار تصاویر رأیدهندگان ایرانی در شبکههای مجازی از همان اول هم نشان میداد که اقدامی از قبل هماهنگ شده و تشکیلاتی است. یکی دو روز بعد از انتخابات ایران عکسهایی منتشر شد که نشان میداد یکی از عوامل کتک زدن زنان ایرانی در خارج از کشور، با مسیح علینژاد، به اصطلاح فعال حقوق زنان (!) عکس یادگاری دارد.