کد خبر: ۲۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۲
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی از نامه‌ گروهی از نمایندگان به مقام معظم رهبری در خصوص FATF و تبعات نپیوستن به آن از منظر فعالان اقتصادی خبر داد.

یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی از نامه‌ گروهی از نمایندگان به مقام معظم رهبری در خصوص FATF و تبعات نپیوستن به آن از منظر فعالان اقتصادی خبر داد.
شهاب‌الدین بی‌مقدار در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه بنده به نمایندگی از گروهی از نمایندگان درحال تهیه نامه‌ای در خصوص FATF برای تقدیم به مقام معظم رهبری هستم،‌ اظهارداشت: اکثرا فعالان اقتصادی که در این زمینه صاحب نظر هستند تاکید دارند که اگر ما به FATF نپیوندیم و در لیست سیاه قرار بگیریم دست و پای کشور قفل می‌شود و شعبات بانک‌های ما در خارج از کشور بایکوت خواهند شد.
وی در ادامه اظهارداشت: به دنبال نپذیرفتن FATF ایرانیانی که در خارج از کشور کار می‌کنند و پاسپورت ایرانی دارند حساب‌هایشان بسته می‌شود. چندی پیش که بنده به قشم رفته بودم خیلی از فعالان اقتصادی به بنده گفتند که از بانک‌های دوبی، کویت، و عمان به آنها نامه نوشتند که باید حساب‌هایشان را در این بانک‌ها ببندند.
نماینده تبریز در مجلس تصریح کرد:‌ بنده شنیدم که وزارت خارجه روسیه نیز طی نامه‌ای به وزارت خارجه اعلام کرده که بدون پیوستن به FATF دیگر نمی‌تواند با ما همکاری کند و قطعا صادرات و واردات ما با مشکل مواجه می‌شود.
عضو فراکسیون امید مجلس افزود: در صورت نپذیرفتن FATF قیمت دلار افزایش یافته و بر روی همه کالاها اثر می‌گذارد و مشکلات عدیده‌ای در توسعه کشور ایجاد می‌شود. در نامه به مقام معظم رهبری به این مسائل اشاره شده است و بنده به عنوان یک کارشناس اقتصادی در داخل و بازار بین‌المللی وظیفه دارم این حرف‌ها را مطرح کنم.
وی تاکید کرد:‌ بنده از اعضای مجمع تشخیص مصلحت می‌خواهم با در نظر گرفتن منافع ملی در خصوص FATF تصمیم‌گیری کرده تا در آستانه انتخابات کشور دچار بحران نشویم.
بی مقدار در ادامه با اشاره به نظر مخالفان FATF اظهارداشت:‌ عمدتا این افراد بر این باورند که با پذیرش FATF حساب و کتاب کشور روشن می‌شود و عده‌ای می‌توانند سوء استفاده کنند. اما امروز تمام دنیا FATF را پذیرفتند. آیا چین و ژاپن که اقتصاد بزرگی از دنیا را در دست دارد این نگرانی را ندارد.
وی در پایان تصریح کرد:‌ بنده نگران هستم که مجددا تصمیم‌گیری در این خصوص را بر دوش رهبری بیندازیم. چرا منتخبین مقام معظم رهبری باید به گونه‌ای عمل کنند که در نهایت ایشان مجبور شوند به میدان بیایند و دستور پیوستن و یا نپیوستن صادر کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر: