کد خبر: ۱۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
طيبه ماهروزاده همسر غلامعلي حدادعادل در يک برنامه تلويزيوني مي‌گويد: «مدرسه غيرانتفاعي تاسيس کرديم چون وقتي پسرم به سن دبيرستان رسيد و مي‌خواست به رشته علوم انساني برود، مدرسه مناسبي برايش وجود نداشت».

آرمان ملي- مطهره شفيعي: طيبه ماهروزاده همسر غلامعلي حدادعادل در يک برنامه تلويزيوني مي‌گويد: «مدرسه غيرانتفاعي تاسيس کرديم چون وقتي پسرم به سن دبيرستان رسيد و مي‌خواست به رشته علوم انساني برود، مدرسه مناسبي برايش وجود نداشت». تاسيس مدرسه براي تحصيل فرزند عجيب بود و آناني که اين اظهارات را جدا از بحث منافات آن با ساده زيستي بررسي کردند، به بررسي يک گمانه پرداختند و آن هم استفاده انتخاباتي از اظهارات مادر فريد حدادعادل بود. نکته قابل تامل آنجاست که ماهروزاده پس از ايجاد هياهو و حواشي زياد اقدام به توضيح درباره اظهارات خود کرد که شايد براي حضور بيشتر در اخبار بود. او در توضيح اظهارات خود نوشت: «1- تاسيس دبيرستان فرهنگ بعد از فراغت فريدالدين [حداد عادل] از دوره دبيرستان صورت گرفته و وي در اين دبيرستان تحصيل نکرده است. 2-اشاره به تحصيل وي صرفا به منظور بيان وضعيت نامطلوب رشته علوم انساني در آن زمان بوده و اين مطلب با دقت در صحبت اينجانب به روشني قابل اثبات است. 3-در برنامه به صراحت گفته شد که مدارس دولتي فرهنگ (که تعداد آنها در حال حاضر در حدود يکصد مدرسه تخمين زده مي‌شود و باعث توسعه علوم انساني شده است) هيچ ارتباطي با موسسه غيرانتفاعي فرهنگ ندارد. 4-اينجانب همواره يکي از آثار پربرکت وجود مقام معظم رهبري راهدايت وحمايت ايشان از طرح‌هاي مختلف علمي وفرهنگي مي‌دانم وخداوند را سپاس مي‌گويم که درحوزه علوم‌انساني نيز رهنمود‌ها وهدايت ايشان در تاسيس موسسه فرهنگ (مخصوص علوم‌انساني) به‌احيا و گسترش علوم انساني درايران انجاميد.»
ماهروزاده در راه بهارستان؟
گمانه مطرح شده کانديداتوري طيبه ماهروزاده براي ورود به مجلس يازدهم است. او دکتراي فلسفه تعليم و تربيت با گرايش برنامه‌ريزي درسي از دانشگاه تربيت معلم دارد و سال 86 رسانه‌هايي مانند فردانيوز و فرارو خبري با اين مضمون منتشر کردند: «چندي پيش دارالنشر لبناني الهادي کنفرانس بين‌المللي بزرگي را در مورد کتاب جهان عرب در قصر سازمان يونسکو در بيروت ترتيب داده بود. مراسم به پايان رسيد اما ناگهان طيبه ماهروزاده به همراه جمعي از دولتمردان ايراني وارد سالن شده و در رديف نخست نشستند. صاحب مجلس از حضار در حال خروج درخواست کرد بمانند! چراکه همسر رئيس مجلس ايران مي‌خواهد سخنراني کند! » رويداد24 نوشت؛ شايد آن زمان اولين بار بود که نام او در عرصه سياست ايران شنيده مي‌شد. اما روز به روز، بيشتر و بيشتر خانم ماهروزاده در مراسم‌ها و برنامه‌ها حضور پيدا کرد به شکلي که امروز حضور و مشاغل او تنه به حضور و مشاغل شوهرش مي‌زند. بعد از وقايع 88، حداد عادل يکي از افرادي بود که محمود احمدي‌نژاد را تنها نگذاشت و دي ماه 88 طيبه ماهروزاده اعلام کرد نخستين اجلاس بين‌المللي تاسيس شبکه زنان دانشمند جهان اسلام با هدف تشکيل اين شبکه با حضور نمايندگان زن دانشمند وزراي آموزش عالي کشور‌هاي اسلامي در بهمن ماه سال 88 برگزار مي‌شود. چند روز بعد طيبه و دخترش آزاده شبکه زنان دانشمند مسلمان را ايجاد کردند. حداد عادل در معرفي همسر دخترش گفته بود: «فرزند يکي از خانواده‌هاي شهيدپرور در آمريکا است!»
انکار لازم نبود؛ عيان است!
رسانه‌هاي همسو با حدادعادل به تکذيب ادعاي همسر او بپردازند مانند انتشار گفت‌وگوي سايت مشرق با فريد حدادعادل در سال 89. در اين گفت‌وگو وقتي از او سوال شد دبيرستان کجا بوديد؟ پاسخ داده بود: «به مدرسه شهيد دانش رفتم. در دبيرستان، من با يک پارادوکس مواجه بودم. اشتياق فراوان به خواندن علوم انساني داشتم اما مدرسه رياضي و تجربي بود.» او در اين گفت‌وگو اشاره‌اي به تحصيل در مدرسه فرهنگ نکرده است که والدينش از متوليان ساخت و راه اندازي آن هستند! در سال 92 هم فريدالدين حداد عادل ضمن تاکيد بر مخالفت اصلاح‌طلبان با تاسيس مدارس غيرانتفاعي گفته است: سال 70 رهبري بحث «تهاجم فرهنگي» را مطرح کردند. با طرح مساله تهاجم فرهنگي پدر به اين سوال رسيدند که اگر جنگ فرهنگي در کار است افسر کجاست و سربازش کجاست؟ اين‌ها به رهبري منتقل شد و در يک تعامل ذهني، راه‌اندازي يک مجموعه مدرسه فقط به عنوان طرح نمونه مورد تاييد قرار گرفت، به اين ترتيب رهبري براي راه‌اندازي مدارس دخترانه و پسرانه فرهنگ توصيه و راهنمايي و کمک کردند، به طوري که از سال 71 مدرسه فرهنگ پسرانه و از سال 72 مدرسه فرهنگ دخترانه آغاز به کار کرد.
دفاع دولتي‌ها از حدادعادل!
پس از افزايش انتقادات به اظهارات ماهروزاده برخي اعضاي دولت با ورود به موضوع براي پايان حواشي تلاش کردند از جمله حسام‌الدين آشنا که چنين توئيت کرد: «‏دکتر حداد عادل براي فرزندش مدرسه نزد، بلکه به عنوان يک پدر، مشکل دانش‌آموزان مستعد و خانواده‌هاي علاقه‌مند به علوم انساني را درک کرد و با تاسيس دبيرستاني غيردولتي، بدون تحميل هزينه بر دولت، الگويي براي مدارس دولتي ايجاد کرد. ‏دکتر غلامعلي حدادعادل از چهره‌هاي ماندگار و پرفروغ آموزش و پرورش دهه‌هاي اخير در ايران است. قدر خدمات فرهنگي و دانشورانه ايشان در آموزش و پرورش، آموزش عالي، ترجمه قرآن، دايره‌المعارف، فرهنگستان‌زبان، شوراي عالي انقلاب فرهنگي و دبيرستان‌هاي فرهنگ هنوز کم‌شناخته شده‌است. ‏سياسي‌کاري نکنيم.» يا عليرضا معزي معاون ارتباطات و اطلاع‌رساني دفتر رئيس‌جمهوري در رشته توئيتي نوشت: «‏مي‌توانيم منتقد و مخالف جدي عقايد و مواضع سياسي دکتر ‎حداد عادل باشيم، کما اينکه از منتقدان جدي ايشان هستم، اما دليل نمي‌شود تنها 30 ثانيه از يک گفت‌وگوي مبسوط در خصوص وضعيت آموزشي و رشته ‎علوم انساني در دو دهه‌ پيش را گزينش کنيم و بگوييم صرفا براي تحصيل پسرشان مدرسه تاسيس کرده‌اند. ‏بد نيست در خصوص تاسيس مدارس پسرانه و دخترانه ‎فرهنگ چند نکته را بدانيم شايد به قضاوتمان کمک کند. 1. خانم ماهروزاده از وضع اسفناک رشته علوم انساني در مدارس آنهم در سال‌هايي سخن مي‌گويد که بسياري از نشردهندگان اين ويدئو اساسا آن سال‌ها را درک نکرده‌اند. ‏2. دکتر ‎حداد عادل و ‎دکتر ماهروزاده در سال‌هايي که مدارس علوم انساني فرهنگ را تاسيس کردند، دو چهره صرفا آموزشي و پرورشي بودند و اين اقدامشان اعتباري براي اين رشته در همان سال‌ها محسوب مي‌شد به گونه‌اي که اقدام آنان، آغازگر تاسيس مدارس علوم انساني ديگر شد.»
نقش فرزند فتاح چيست؟
واکنش‌هاي جالبي به اظهارات همسر حدادعادل منتشر شد مانند فرزند رئيس بنياد مستضعفان که سروصداي زيادي کرد. توئيتي که اگر چه خيلي زود پاک شد. سيداميرحسين فتاح، فرزند پرويز فتاح در توئيتي مدعي شد ملک مدرسه فرهنگ متعلق به بنياد مستضعفان است. ملکي که با استناد به اين توئيت سال‌هاست که برايش اجاره‌اي پرداخت نمي‌شود. او همچنين تاکيد کرده از خيلي وقت پيش اين مساله در حال پيگيري بوده است. مشخص نيست ادعاهاي مطرح شده در اين توئيت صحت دارد يا خير. شايد اين توئيت حذف شده بخشي از پروژه انتخاباتي باشد
نام:
ایمیل:
* نظر: