نسخه چاپی
وی به ایلنا افزود: پیش نیاز استفاده از کارت سوخت شخصی این است که فراجا مقدمات کار را به نحوی فراهم کند که کارت سوخت یک هفتهای در اختیار مردم قرار گیرد.یعنی از تولید تا صدور و تحویل یک هفته طول بکشد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی گفت: ما در نوروز ۱۴۰۳ برای اینکه مردم در مسافرت ها دچار مشکل نشوند کارت سوخت جایگاهها را افزایش دادیم و اکنون بنا داریم این محدودیت را به روال قبل برگردانیم.
وی تاکید کرد: تکلیف ما استفاده ۹۰ درصدی مردم از کارت سوخت شخصی است و این موضوع در قانون عنوان شده و باید رعایت شود و اکنون هم در حال اطلاع رسانی این قانون هستیم.
سالاری نسب بیان داشت: کسانی که کارت سوخت شخصی دراختیار ندارند باید تقاضا بدهند و طی یک هفته نیز کارت خود را تحویل خواهند گرفت.
وی ضمن تکذیب فروش کارتهای سوخت شخصی گفت: کارت های اضطراری جایگاهها در اختیار شرکت پخش قرار دارد و نظارت صورت می گیرد و باید از داشبورد صورتحساب در اختیار شرکت قرار گیرد بنابراین امکان ندارد کارت از جایگاه خارج شود. ضمن اینکه هر کارت کد مخصوص دارد و در صورتی که از جایگاه خارج شود در جایگاه دیگر جواب نمی دهد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ادامه داد: در کارت شخصی دارنده خودرو نیز ۶۰ لیتر بنزین یارانه ای و ۱۰۰ لیتر بنزین با نرخ آزاد موجود است بنابراین منطقی نیست این میزان ۱۶۰ لیتر با نرخ هایی که در فضای مجازی با ارقام یک تا ۵ میلیون عنوان شده؛ فروخته شود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مردم باید از کارت سوخت شخصی سوختگیری کنند و فعلا به هر دلیل کارت خود را همراه نداشته باشند؛ می توانند از کارت اضطرار استفاده کنند اما با توجه به کوتاه شدن صدور کارت ما محدودیت استفاده از کارت جایگاه را افزایش خواهیم داد.
سالاری نسب یادآور شد: با توجه به تداوم مسافرت ها طی هفته آینده پیش بینی لازم برای استفاده از کارت جایگاه و تامین سوخت صورت گرفته است.