کد خبر: ۶۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
در کشور ما ناهماهنگی بین سازمان‌ها و نهادهای مختلف به قانون نانوشته‌ای تبدیل شده است که بسیار تواناتر از تمام قانون‌های نوشته شده است.



اما این ناهماهنگی در دوران‌های خاص مانند اپیدمی‌ها می‌تواند فجایع گوناگونی مانند ایجاد پیک‌های مختلف را به وجود آورد. از مدت‌ها پیش بارها گفته شده بود که در تعطیلات 14،15 و 16 خرداد سفر ممنوع است و جریمه‌های میلیونی برای آن در نظر گرفته شده است اما روزگذشته سرپرست پلیس راه مازندران از مردم خواسته است که بازگشت خود از سفر را به دلیل حجم بالای ترافیک به روزهای آخر موکول نکنند. اگر سفر ممنوع بوده است این توصیه چه معنایی دارد؟ وقتی خود مسئولین تصمیمات خود را باور ندارند نمی‌شود از مردم توقع بالاتری داشت.
به گزارش ایرنا هادی عبادی سرپرست پلیس راه مازندران گفته است: مسافران و شهروندانی که قصد بازگشت به شهرهای خود را دارند با توجه به پرحجم شدن ترافیک در ساعات پایانی روز و لغو شدن یک طرفه کردن مسیرهای منتهی به مازندران، زمان‌بندی مناسبی برای بازگشت داشته باشند و بازگشت خود را به ساعات پایانی روز موکول نکنند.بسیاری از شهروندان و مسافران هنوز با این گمان که جاده‌های هراز و چالوس در ساعات پایانی روز به سمت تهران یک طرفه می‌شود سفر خود را به ساعات پایانی موکول می‌کنند. در حالی که از اواخر سال ۱۳۹۹ یک طرفه کردن این مسیرها به طور کلی لغو شده و اعمال نمی‌شود.وی با اشاره به بارش پراکنده در برخی مناطق استان و احتمال لغزندگی جاده‌ها از رانندگان خواست تا نکات ایمنی از جمله رعایت سرعت مطمئنه، توجه به جلو و استفاده نکردن از تلفن همراه در هنگام رانندگی را جدی بگیرند.
احتمال بروز پیک پنجم کووید۱۹ در کشور
رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا ضمن تشریح شرایط بیماری کرونا در کشور، تاکید کرد: استعداد بروز پیک‌های بعدی بیماری تا افزایش پوشش واکسیناسیون و عدم گسترش پروتکل‌های بهداشتی همچنان هست، بویژه آنکه هنوز نگرانی درباره واریانت‌های جدید بیماری وجود دارد.دکتر حمید سوری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به کاهش پیک چهارم کرونا گفت: مدیریت ما اپیدمی در پیک چهارم کرونا نسبت به کشورهایی که درگیر واریانت بریتانیایی بودند موفق‌تر بوده است. اکنون شرایط اپیدمی تابع چند نکته مهم است. بخشی از آن بستگی به سیاست‌گذاری‌ها و ساده‌انگاری در رعایت برخی از آنها همچون آزاد گذاشتن سفرها، عدم رعایت پروتکل‌ها، افزایش پوشش واکسیناسیون، شناسایی طغیان‌های جدید بیماری با واریانت‌های جدید و... دارد و بخشی دیگر نیز مستقیما وابسته به رفتار مردم است. نباید فراموش کنیم تعداد مرگ‌های روزانه ناشی از کرونا چقدر است و باید بدانیم حتی اگر واکسن تزریق کرده باشیم به معنای عدم ابتلا به بیماری نیست بلکه احتمال مرگ و بستری درصورت ابتلا کاهش می‌یابد بنابراین؛ باید رعایت‌ها ادامه داشته باشد.طبیعتا اگر موارد بهداشتی نظیر فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و... صورت نگیرد احتمال اینکه شاهد طغیان بیماری باشیم وجود دارد.موارد جهش جدید بیماری چون عمدتا در مناطق مرزی رخ داده است بستگی به این دارد که سرعت انتشار بیماری با توجه به اقدامات بومی استان‌ها و سرعت عمل مدیریت آنها چقدر باشد.
نام:
ایمیل:
* نظر: