کد خبر: ۳۱۲۵
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
در کنار تمامی خبرهایی که این روزها درباره کرونا منتشر می شود که احتمالا خیلی از آن ها خوشایند نیستند، اما سیستم بهداشت و درمان کشور و البته دانشمندان داروساز در ایران و دیگر کشورها نیز بیکار ننشسته اند و در مسیر سرعت بهبود و درمان مبتلایان، اکنون به موفقیت های خوبی رسیده اند.

غفوریان- در کنار تمامی خبرهایی که این روزها درباره کرونا منتشر می شود که احتمالا خیلی از آن ها خوشایند نیستند، اما سیستم بهداشت و درمان کشور و البته دانشمندان داروساز در ایران و دیگر کشورها نیز بیکار ننشسته اند و در مسیر سرعت بهبود و درمان مبتلایان، اکنون به موفقیت های خوبی رسیده اند. اگرچه هیچ سیستمی هنوز اعلام نکرده به داروی ضدکرونا دست یافته اما خبرها در این باره امیدوارکننده است.
یک ترکیب دارویی موفق در ایران
در همین زمینه یک شرکت دانش بنیان ایرانی زیر مجموعه معاونت علمی ریاست جمهوری موفق شده در نتایج آزمایشگاهی و ویروس شناسی، داروی درمان بیماری کرونا را کشف و شناسایی کند که می‌تواند مدت بستری بیماران مبتلا به کرونا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا چهار روز کاهش دهد. مصطفی قانعی دبیر ستاد زیست فناوری درباره تجربه  روزهای گذشته می گوید: ضایعه ریوی پس از بروز بیماری کرونا در ریه ایجاد می‌شود که به بستری، رفتن به بخش ICU و حتی در مواردی به مرگ منجر می‌شود که با این ترکیب دارویی جدید بیماران رو به بهبودی می روند. طبق اعلام آقای قانعی در گروهی که این سه ترکیب دارویی را دریافت کردند، 40 درصد این بیماران قبل از 4 روز بستری در بیمارستان ترخیص شدند.
 ستاری: خبرهای خوشی در راه است
همچنین در این باره سورنا ستاری در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت : «...در این مدت کوتاه محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان اقدامات بسیار مهمی را انجام داده‌اند. شش قرارداد برای توسعه ساخت کیت‌های تشخیص کرونا بسته شده است. خوشبختانه محصول کیت تشخیصی سه شرکت به تأیید اولیه رسیده است و تا هفته آینده تولید انبوه برخی از شرکت‌ها عرضه خواهد شد. ساخت کیت‌های تشخیص در این مدت کم در بخش خصوصی نشان‌دهنده عمق اشراف علمی جامعه زیست‌فناوری کشور است...دستگاه هایی که تاکنون در کشور تولید نمی‌شده از پالس اکسیمتر و بای‌پپ گرفته تا سی‌تی‌اسکن در حال دریافت تأییدیه‌های لازم است...خبرهای خوش در راه است.»
اولین تست در آمریکا انجام شد
و اما در حوزه تولید و کشف کرونا، خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرد که اولین تست واکسن ویروس کرونا بر انسان و روی یک داوطلب در آمریکا انجام شد.  یک مقام دولت آمریکا در این باره گفته بود که نخستین مرحله از آزمایش بالینی واکسن کرونا دوشنبه ۲۶ اسفند آغاز شد. با این حال مقام‌های مرتبط با امور بهداشت و سلامت تاکید کرده‌اند که برای انجام آزمایش‌های کامل و نتیجه‌بخش بودن واکسن احتمالی، به زمانی بین یک سال تا ۱۸ ماه نیاز است.  
کشف واکنش سیستم ایمنی به کرونا دراسترالیا
همچنین بی بی سی دیروز نوشت: دانشمندان استرالیایی نحوه واکنش سیستم ایمنی به ویروس کرونای ٢٠١٩ را شناسایی کردند. این بررسی نشان می‌دهد که بهبود از کرونای ٢٠١٩ مانند بهبود از آنفلوآنزاست. پروفسور کاترین کدزیرسکا یکی از نویسندگان تحقیق می‌گوید: «این کشف مهمی است زیرا اولین بار است که واقعا می‌فهمیم سیستم ایمنی ما چگونه با ویروس جدید کرونا مبارزه می‌کند.»با وجود همه این تلاش ها خبرگزاری سی جی تی ان در چین دیروز آورد که متخصصان و پزشکان چینی هشدار دادند هنوز هیچ شواهدی وجود ندارد که تایید کند ویروس کرونا یک ویروس فصلی است و مانند ویروس آنفلوآنزا با فرارسیدن فصل گرما کم اثر یا نابود می شود. 
نام:
ایمیل:
* نظر: