کد خبر: ۱۰۰۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
روح امیدبخشی امروز وظیفه همه است. البته اتکای ما به خداست و تا امروز هم به تعبیر امام با توکل به خدا و وحدت کلمه آمده‌ایم. باید امیدی در دل‌ها ایجاد کنیم تا امید کج‌اندیشان را بر باد دهیم.



روح امیدبخشی امروز وظیفه همه است. البته اتکای ما به خداست و تا امروز هم به تعبیر امام با توکل به خدا و وحدت کلمه آمده‌ایم. باید امیدی در دل‌ها ایجاد کنیم تا امید کج‌اندیشان را بر باد دهیم.
به گزارش پایگاه خبری جماران، حجت الاسلام سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با آرمان‌های امام تأکید کرد: اگر امروز امام بزرگوار ما بودند، شاید مهم‌ترین چیزی که از ما مطالبه می‌کردند بحث یأس و امیدبود؛ امید برای دوستان انقلاب و فردای روشن، امید برای مردم ایران و آینده درخشان، امید مستضعفان جهان به اینکه قطب حرکت انقلابی جهان بود. آنچه امام از آن به عنوان اسلام ناب محمدی (ص) یاد می‌کردند، آینده روشن و درخشانی دارد. یأس دشمنان از اینکه خیال کنند این پایگاه نبوت و امامت به دست صهیونیست‌ها و ارباب و اذنابشان قابل شکست است.
وی با تأکید بر اینکه روح امیدبخشی وظیفه امروزی همه است، افزود: البته اتکای ما به خداست و تا اینجا هم به تعبیر امام با توکل به خدا و وحدت کلمه آمده‌ایم. اما امید در دل‌های ما را همین آبشخور توحید زنده نگه می‌دارد. باید امیدی در دل‌ها ایجاد کنیم که امید کج اندیشان را بر باد بدهد. البته ایجاد این امید لوازمی دارد که بخشی از آن مربوط به گویندگان است. نقاط پررنگ و درخشان جامعه را بیان کنیم. بی تردید امروز با یک امپراتوری رسانه‌ای مواجه هستیم که دقیقاً امید مردم را هدف قرار داده است.
سید حسن خمینی یادآور شد: ما حتماً یکسان نمی‌اندیشیم و حتماً اختلاف و تفاوت مشرب داریم. حضرت امام فرمودند انتقاد و بلکه تخطئه از الطاف خفیه الهی است. ولی در یک چیز با هم متفق هستیم. در اینکه درخت تناور جمهوری اسلامی بن مایه حرکتی آینده ما است. امید دشمنانی را که در آرزوی نگون‌ساری برگی از این درخت هستند باید مأیوس کرد؛ چه برسد به اصلش. راه طولانی آمده‌ایم و خواهند آمد؛ چه جمع بسیاری که خون داده‌اند و این درخت را آبیاری کرده‌اند. چه مادران و پدران و فرزندانی که صبر کرده‌اند تا این درخت به ثمر رسید و جمهوری اسلامی بالنده شد.

وی با تأکید بر اینکه بیش از هر چیز باید امید را زنده نگه داشت، گفت: فروپاشی امید، فروپاشی دل‌ها است. انسان‌ها از دل تهی می‌شوند؛ دل را باید قوی داشت. امروز هیچ چیزی واجب‌تر از مأیوس کردن براندازان و اربابانشان و کسانی که در این تنوره دیو می‌دمند، وجود ندارد. البته لازمه اش این است که نقاط قوت را هنرمندانه و با زبان روز بگوییم؛ دل‌هایمان را به هم گره بزنیم و دست‌هایمان را با هم گره بزنیم. نقاط ضعف را برای حل بگوییم، نه برای مچ‌گیری و یا زمین زدن. حتما بیان ضعف‌ها لازم است، ولی نه برای آن سبب که کسی بشکند و یا به آن نتیجه که یأسی پدید آید. وی با بیان اینکه چشم‌انداز امید را با عمل‌مان ایجاد کنیم، گفت: امروز بهترین تبیین فرمایشات رهبری است که گفتند ضعف‌های اقتصادی هست، ولی نشان دهیم که توان حل آن‌ها و عزم، همت و آمادگی برای آن را داریم. اتفافات پاییز امسال، امید مردم را هدف گرفته بود. چون می‌خواست القا کند توانایی حل مشکلات در مدیران جمهوری اسلامی نیست. این امید را باید مأیوس کرد تا جوانه‌های امید در دل‌های مردم ریشه بدواند.
سید حسن خمینی افزود: مشکلات معیشتی سنگین است و همه هم می‌دانند، اما باید به نوعی رفتار کرد که جامعه احساس کند آینده روشن است و امکانش هست. کسانی که اهل شناخت از مسائل کشور هستند، بر این مسئله واقف هستند که آینده با توانایی ما و ظرفیت‌های عمیقی که در جمهوری اسلامی وجود دارد، می‌تواند بسیار روشن باشد.
نام:
ایمیل:
* نظر: